Denkend aan Holland: IJsselstreek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Denkend aan Holland: IJsselstreek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Denkend aan Holland: IJsselstreek gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de laatste aflevering van Denkend aan Holland gaan André van Duin en Janny van der Heijden naar Overijssel, naar de IJsseldelta. HandelJanny duikt in de geschiedenis van de Hanzesteden, die in de dertiende en veertiende eeuw door slimme afspraken en onderlinge handel uitgroeiden tot de welvarendste steden van Nederland. Zwarte WaterDe tocht begint in het eeuwenoude en prachtige Zwolle, waar de Pollux in de Thorbeckegracht op hen ligt te wachten. Via het Zwarte Water varen ze de IJsseldelta in, een prachtig waterrijk gebied vol landerijen en bossen. KlootschietenHalverwege slaan ze rechtsaf, de Overijsselse Vecht op. In een weiland gaan André en Janny klootschieten. Ze overnachten in Hasselt, het kleinere broertje van Zwolle. Denkend aan Holland: mast André en Janny knalt eraf door brug Bekijk deze video » Zien; André van Duin vindt koffie van Janny niet te zuipen (Denkend aan Holland) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de laatste aflevering van Denkend aan Holland gaan André van Duin en Janny van der Heijden naar Overijssel, naar de IJsseldelta.

Handel
Janny duikt in de geschiedenis van de Hanzesteden, die in de dertiende en veertiende eeuw door slimme afspraken en onderlinge handel uitgroeiden tot de welvarendste steden van Nederland.

Zwarte Water
De tocht begint in het eeuwenoude en prachtige Zwolle, waar de Pollux in de Thorbeckegracht op hen ligt te wachten. Via het Zwarte Water varen ze de IJsseldelta in, een prachtig waterrijk gebied vol landerijen en bossen.

Klootschieten
Halverwege slaan ze rechtsaf, de Overijsselse Vecht op. In een weiland gaan André en Janny klootschieten. Ze overnachten in Hasselt, het kleinere broertje van Zwolle.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Denkend aan Holland

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Denkend aan Holland: IJsselstreek gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier