MTV VMA's: Madonna maakt de tongen los

MTV VMA's: Madonna maakt de tongen los

Het feit dat Madonna inmiddels 63 jaar oud is, weerhoudt de queen of pop er allerminst van om opvallende outfits te dragen en de show te stelen. Het is dan ook altijd weer een feest om te kijken hoe de zangeres eruit ziet en daar vervolgens iets van te vinden. Social media ging dan ook los op de verschijning van Madonna tijdens de opening van de MTV Video Music Awards in New York. De beelden zie je hieronder.

MTV VMA's: <em>Madonna</em> maakt de tongen los Het feit dat Madonna inmiddels 63 jaar oud is, weerhoudt de queen of pop er allerminst van om opvallende outfits te dragen en de show te stelen. Het is dan ook altijd weer een feest om te kijken hoe de zangeres eruit ziet en daar vervolgens iets van te vinden. Social media ging dan ook los op de verschijning van Madonna tijdens de opening van de MTV Video Music Awards in New York. De beelden zie je hieronder. Bekijk ook Fans in shock door nieuwe look Madonna, bekijk de beelden Bekijk deze video »
Show :
MTV VMA's: Madonna maakt de tongen los


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op MTV VMA's: Madonna maakt de tongen los of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV