Lang Leve de Liefde start met De Switch: zo werkt het

Lang Leve de Liefde start met De Switch: zo werkt het

Lang Leve de Liefde start maandagavond met een nieuw experiment: de switch. Hierbij vergroten de deelnemers hun kans op de liefde doordat ze op twee dates gaan. Hoe werkt het precies? Vier deelnemers gaan 2 keer 24 uur op date. Na de eerste 24 uur wisselen de heren van huis en van date.

Arthur, Femke, Margot & Mike bijten het spits af
Dat belooft wat, want je moet snel indruk maken en er daarnaast voor zorgen dat je meer in de smaak valt dan je concurrent, die je na een dag aflost. Arthur, Femke, Margot en Mike zijn de eerste deelnemers die het experiment aangaan. Bekijk de uitlegvideo van Lang Leve de Liefde hieronder.

Lang Leve de Liefde start met <em>De Switch</em>: zo werkt het Lang Leve de Liefde start maandagavond met een nieuw experiment: de switch. Hierbij vergroten de deelnemers hun kans op de liefde doordat ze op twee dates gaan. Hoe werkt het precies? Vier deelnemers gaan 2 keer 24 uur op date. Na de eerste 24 uur wisselen de heren van huis en van date. Arthur, Femke, Margot & Mike bijten het spits afDat belooft wat, want je moet snel indruk maken en er daarnaast voor zorgen dat je meer in de smaak valt dan je concurrent, die je na een dag aflost. Arthur, Femke, Margot en Mike zijn de eerste deelnemers die het experiment aangaan. Bekijk de uitlegvideo van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Anita valt van motor Harry Bekijk deze video »
TV :
Lang Leve de Liefde start met De Switch: zo werkt het

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve de Liefde start met De Switch: zo werkt het of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV