Zien: de trailer van de spannende Deense serie Kastanjemanden (Netflix)

Zien: de trailer van de spannende Deense serie Kastanjemanden (Netflix)

Zien: de trailer van de spannende Deense serie <em>Kastanjemanden</em> (Netflix) Een vrouw wordt gruwelijk vermoord aangetroffen in een speeltuin in Kopenhagen. Boven haar lichaam hangt een popje van kastanjes. wie is hier verantwoordelijk voor? De politie zet een klopjacht in wanneer er nog meer doden worden aangetroffen. Het is een begin van een spannend misdaadverhaal, gebasseerd op het boek Oktober van Søren Sveitsrup. Bekijk de trailer van Kastanjemanden hierboven. Kastanjemanden is vanaf 29 september te zien op Netflix. Bekijk ook Bekijk trailer van Turkse serie Aşk 101 seizoen 2 (Love 101): vanaf 30 september te zien op Netflix Bekijk deze video » HLF8 gemist? Tom Waes (Undercover) over pijnpunt van zijn leven Bekijk deze video » Video: bekijk hier de trailer van Misfit: de Serie (Netflix) Bekijk deze video »
Trailer :
Zien: de trailer van de spannende Deense serie Kastanjemanden (Netflix)

Een vrouw wordt gruwelijk vermoord aangetroffen in een speeltuin in Kopenhagen. Boven haar lichaam hangt een popje van kastanjes. wie is hier verantwoordelijk voor? De politie zet een klopjacht in wanneer er nog meer doden worden aangetroffen. Het is een begin van een spannend misdaadverhaal, gebasseerd op het boek Oktober van Søren Sveitsrup.

Bekijk de trailer van Kastanjemanden hierboven. Kastanjemanden is vanaf 29 september te zien op Netflix.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: de trailer van de spannende Deense serie Kastanjemanden (Netflix) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV