Video: Britney Spears gaat trouwen en toont verlovingsring

Video: Britney Spears gaat trouwen en toont verlovingsring

Het leven lacht Britney Spears weer steeds meer toe: het veelbesproken curatorschap van haar vader Jamie lijkt binnenkort dan toch echt achter de rug en nu is ze ook nog eens door haar vriend Sam Asghari ten huwelijk gevraagd. Daar hoort uiteraard een dikke verlovingsring bij en die laat de popprinses dan ook maar wat graag zien aan al haar volgers. Bekijk de video van Shownieuws hieronder.

Video: <em>Britney Spears</em> gaat trouwen en toont verlovingsring Het leven lacht Britney Spears weer steeds meer toe: het veelbesproken curatorschap van haar vader Jamie lijkt binnenkort dan toch echt achter de rug en nu is ze ook nog eens door haar vriend Sam Asghari ten huwelijk gevraagd. Daar hoort uiteraard een dikke verlovingsring bij en die laat de popprinses dan ook maar wat graag zien aan al haar volgers. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Bekijk ook MTV VMA's: Madonna maakt de tongen los Bekijk deze video »
Show :
Video: Britney Spears gaat trouwen en toont verlovingsring


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Britney Spears gaat trouwen en toont verlovingsring of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV