Hans Teeuwen: 'Coronapas zit me niet lekker' (video)

Hans Teeuwen: 'Coronapas zit me niet lekker' (video)

Hans Teeuwen is blij dat de anderhalvemeter-regel binnenkort dan echt voorbij lijkt te zijn. Over de aangekondigde coronapas is de cabaretier echter een stuk minder enthousiast: "Je moet een QR-code laten zien, anders kom je de zaal niet in. En dat zit me helemaal niet lekker." Waarom dat zo is, zie je in de video hieronder.

Hans Teeuwen: '<em>Coronapas</em> zit me niet lekker' (video) Hans Teeuwen is blij dat de anderhalvemeter-regel binnenkort dan echt voorbij lijkt te zijn. Over de aangekondigde coronapas is de cabaretier echter een stuk minder enthousiast: "Je moet een QR-code laten zien, anders kom je de zaal niet in. En dat zit me helemaal niet lekker." Waarom dat zo is, zie je in de video hieronder. Bekijk ook Video: Hans Teeuwen wordt bestraft voor ode aan Willeke Alberti Bekijk deze video » Dit kun je verwachten van corona-persconferentie dinsdag: geen 1,5 meter meer (video) Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hans Teeuwen: 'Coronapas zit me niet lekker' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV