Maandag in Chateau Meiland: Martien wordt natgespoten door Maxime

Maandag in Chateau Meiland: Martien wordt natgespoten door Maxime

Maandagavond zien we in Chateau Meiland hoe er flink geklust en ingericht wordt, in het nieuwe huis in Noordwijk. Daarbij wordt Martien niet gespaard: hij krijgt een bed op zijn voet en wordt ook nog eens natgespoten door Maxime: "Oh nee, dit wil ik niet. Doe niet zo vervelend!" Bekijk de video van Chateau Meiland hieronder.

Maandag in <em>Chateau Meiland</em>: Martien wordt natgespoten door Maxime Maandagavond zien we in Chateau Meiland hoe er flink geklust en ingericht wordt, in het nieuwe huis in Noordwijk. Daarbij wordt Martien niet gespaard: hij krijgt een bed op zijn voet en wordt ook nog eens natgespoten door Maxime: "Oh nee, dit wil ik niet. Doe niet zo vervelend!" Bekijk de video van Chateau Meiland hieronder. Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Chateau Meiland vanuit Noordwijk: bekijk de nieuwe leader Bekijk deze video » Martien Meiland geen fan van Tinder: "Mij niet bellen" (video) Bekijk deze video »

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Chateau Meiland: Martien wordt natgespoten door Maxime of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV