Martien Meiland geen fan van Tinder: "Mij niet bellen" (video)

Martien Meiland geen fan van Tinder: "Mij niet bellen" (video)

Martien Meiland vertelde in Boerderij van Dorst openhartig over zijn liefdesleven en het gebruik van datingapps als Tinder, waar hij geen fan van is: "Dan gaan ze swipen. Dan zien ze al die gezichten en dan kiezen ze iemand uit en hebben daar seks mee. Die zien ze daarna nooit meer terug. Daar heb ik niets mee."

'Mij niet bellen'
Raven van Dorst, die het programma presenteert, vraagt zich af wat daar zo erg aan is. "Dat moeten die mensen zelf weten, dat is prima. Maar mij niet bellen, ik ben daar niet de persoon voor", aldus Meiland. Bekijk het fragment van Boerderij van Dorst hieronder.

Martien Meiland geen fan van <em>Tinder</em>: &quot;Mij niet bellen&quot; (video) Martien Meiland vertelde in Boerderij van Dorst openhartig over zijn liefdesleven en het gebruik van datingapps als Tinder, waar hij geen fan van is: "Dan gaan ze swipen. Dan zien ze al die gezichten en dan kiezen ze iemand uit en hebben daar seks mee. Die zien ze daarna nooit meer terug. Daar heb ik niets mee." 'Mij niet bellen'Raven van Dorst, die het programma presenteert, vraagt zich af wat daar zo erg aan is. "Dat moeten die mensen zelf weten, dat is prima. Maar mij niet bellen, ik ben daar niet de persoon voor", aldus Meiland. Bekijk het fragment van Boerderij van Dorst hieronder. Boerderij van Dorst is iedere woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Maandag in Chateau Meiland: Martien wordt natgespoten door Maxime Bekijk deze video »

Boerderij van Dorst is iedere woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Martien Meiland geen fan van Tinder: "Mij niet bellen" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV