Video: burgemeester van Zaanstad boos na uitdelen messen op kermis

Video: burgemeester van Zaanstad boos na uitdelen messen op kermis

Video: burgemeester van Zaanstad boos na uitdelen <em>messen</em> op kermis De politie heeft dit weekend op de kermis in Zaandam messen ingenomen die als prijs aan kinderen werden uitgedeeld. Burgemeester Jan Hamming van de gemeente Zaanstad was woest en vond dat daarmee een verkeerd signaal werd afgegeven. "Wapens zijn geen prijs," reageerde hij maandag bij Goedemorgen Nederland. Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hierboven. Bekijk ook Video: cartoon Oppenheimer van Kaag & Rutte zorgt voor ophef Bekijk deze video » Video: Koninklijke Horeca Nederland niet blij met versoepelingen en coronapas Bekijk deze video » Video: cultuurminister Van Engelshoven opent kunstdepot met half miljoen objecten Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: burgemeester van Zaanstad boos na uitdelen messen op kermis

De politie heeft dit weekend op de kermis in Zaandam messen ingenomen die als prijs aan kinderen werden uitgedeeld. Burgemeester Jan Hamming van de gemeente Zaanstad was woest en vond dat daarmee een verkeerd signaal werd afgegeven. "Wapens zijn geen prijs," reageerde hij maandag bij Goedemorgen Nederland.

Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: burgemeester van Zaanstad boos na uitdelen messen op kermis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV