Video: VMA-muziekprijzen voor Billie Eilish, Justin Bieber en Olivia Rodrigo

Video: VMA-muziekprijzen voor Billie Eilish, Justin Bieber en Olivia Rodrigo

Video: VMA-muziekprijzen voor <em>Billie Eilish</em>, Justin Bieber en Olivia Rodrigo In de Verenigde Staten zijn vannacht de VMA's uitgereikt. Dat zijn belangrijke muziekprijzen voor popmuziek. Olivia Rodrigo was de grote winnares. Zij won de prijs voor beste nieuwkomer en de prijs voor beste liedje. Justin Bieber werd uitgeroepen tot Artiest van het Jaar en BTS tot Muziekgroep van het Jaar. Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven. Bekijk ook Video: Zo herdenkt Amerika de gebeurtenissen van 9/11 (video) Bekijk deze video » Zien: Grote ontlading 18-jarige Emma Raducanu na winnen US Open Bekijk deze video » Kinderen demonstreren voor betaalbare woningen: ''Ik wil later ook een huis'' Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: VMA-muziekprijzen voor Billie Eilish, Justin Bieber en Olivia Rodrigo

In de Verenigde Staten zijn vannacht de VMA's uitgereikt. Dat zijn belangrijke muziekprijzen voor popmuziek. Olivia Rodrigo was de grote winnares. Zij won de prijs voor beste nieuwkomer en de prijs voor beste liedje. Justin Bieber werd uitgeroepen tot Artiest van het Jaar en BTS tot Muziekgroep van het Jaar.

Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: VMA-muziekprijzen voor Billie Eilish, Justin Bieber en Olivia Rodrigo of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV