Peter Boelhouwer in Khalid & Sophie: "Wooncrisis in stand gehouden door falend systeem"

Peter Boelhouwer in Khalid & Sophie: "Wooncrisis in stand gehouden door falend systeem"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 13 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Peter Boelhouwer in <em>Khalid &amp; Sophie</em>: &quot;Wooncrisis in stand gehouden door falend systeem&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 13 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Peter Boelhouwer is hoogleraar huisvesting aan de TU Delft en hij was vanavond te gast bij Khalid & Sophie om te praten over de woningnood in Nederland. "De wooncrisis wordt in stand gehouden door het falende systeem. Er moet meer worden gebouwd en de huidige woningen moeten beter worden ingezet." Duizenden mensen protesteerden dit weekend tegen de huizencrisis. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Peter Boelhouwer in Khalid & Sophie: "Wooncrisis in stand gehouden door falend systeem"

Peter Boelhouwer is hoogleraar huisvesting aan de TU Delft en hij was vanavond te gast bij Khalid & Sophie om te praten over de woningnood in Nederland. "De wooncrisis wordt in stand gehouden door het falende systeem. Er moet meer worden gebouwd en de huidige woningen moeten beter worden ingezet." Duizenden mensen protesteerden dit weekend tegen de huizencrisis.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Peter Boelhouwer in Khalid & Sophie: "Wooncrisis in stand gehouden door falend systeem" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV