Khalid & Sophie: dingenduider Lisa Loeb over het bijzondere leven van Roald Dahl

Khalid & Sophie: dingenduider Lisa Loeb over het bijzondere leven van Roald Dahl

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 13 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em>: dingenduider Lisa Loeb over het bijzondere leven van <em>Roald Dahl</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 13 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Lisa Loeb was maandagavond de 'dingenduider van dienst' bij Khalid & Sophie en ze nam je mee in de de wondere wereld van Roald Dahl. De populaire kinderboekschrijver is namelijk niet altijd schrijver geweest. Sterker nog: hij heeft een veelbewogen leven gehad. Je hoort 't in bovenstaand fragment. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie: dingenduider Lisa Loeb over het bijzondere leven van Roald Dahl

Lisa Loeb was maandagavond de 'dingenduider van dienst' bij Khalid & Sophie en ze nam je mee in de de wondere wereld van Roald Dahl. De populaire kinderboekschrijver is namelijk niet altijd schrijver geweest. Sterker nog: hij heeft een veelbewogen leven gehad. Je hoort 't in bovenstaand fragment.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Khalid & Sophie: dingenduider Lisa Loeb over het bijzondere leven van Roald Dahl of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV