Video: Wendy van Dijk medeschuldig bevonden aan faillissement fitnesslijn Disq

Video: Wendy van Dijk medeschuldig bevonden aan faillissement fitnesslijn Disq

De rechtbank in Gelderland heeft bepaald dat Wendy van Dijk medeschuldig is aan het faillissement van haar bedrijf Disq. Van Dijk en ex-zakenpartner Robbert Boekema liggen al langere tijd in de clinch, vandaag werd duidelijk dat de rechter de schuld van het faillissement bij Wendy legt.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Wendy van Dijk</em> medeschuldig bevonden aan faillissement <em>fitnesslijn Disq</em> De rechtbank in Gelderland heeft bepaald dat Wendy van Dijk medeschuldig is aan het faillissement van haar bedrijf Disq. Van Dijk en ex-zakenpartner Robbert Boekema liggen al langere tijd in de clinch, vandaag werd duidelijk dat de rechter de schuld van het faillissement bij Wendy legt. Tekst gaat verder onder de video. Vonnis openbaarIn het vonnis is te lezen dat Wendy zelf verantwoordelijk is voor het faillissement van Disq, ze is immers zelf gestopt met het reclame maken op haar Instagram. En ander saillant detail uit het vonnis: daar staat zwart op wit dat Wendy en Robbert een liefdesrelatie hebben gehad. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.
TV :
Video: Wendy van Dijk medeschuldig bevonden aan faillissement fitnesslijn Disq

Vonnis openbaar
In het vonnis is te lezen dat Wendy zelf verantwoordelijk is voor het faillissement van Disq, ze is immers zelf gestopt met het reclame maken op haar Instagram. En ander saillant detail uit het vonnis: daar staat zwart op wit dat Wendy en Robbert een liefdesrelatie hebben gehad.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Wendy van Dijk medeschuldig bevonden aan faillissement fitnesslijn Disq of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV