René van der Gijp in Veronica Inside: "Gaan nog veel plezier hebben van Rob Kemps"

René van der Gijp in Veronica Inside: "Gaan nog veel plezier hebben van Rob Kemps"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 13 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 13 september terugkijken bij Gids.tv.

<em>René van der Gijp</em> in <em>Veronica Inside</em>: &quot;Gaan nog veel plezier hebben van Rob Kemps&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 13 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 13 september terugkijken bij Gids.tv. René van der Gijp is fan van Rob Kemps zijn nieuwe spelprogramma 'The Wheel': "Ik heb zitten kijken en van die Rob Kemps gaan wij nog heel veel plezier hebben." Tijdens de uitzending van Veronica Inside doet Gijp ook een hilarische imitatie van schreeuwende Rob. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

René van der Gijp is fan van Rob Kemps zijn nieuwe spelprogramma 'The Wheel': "Ik heb zitten kijken en van die Rob Kemps gaan wij nog heel veel plezier hebben." Tijdens de uitzending van Veronica Inside doet Gijp ook een hilarische imitatie van schreeuwende Rob.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op René van der Gijp in Veronica Inside: "Gaan nog veel plezier hebben van Rob Kemps" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV