MOJO-baas Ruben Brouwer in Op1: "Werd ons gevraagd om het dansen te verbieden"

MOJO-baas Ruben Brouwer in Op1: "Werd ons gevraagd om het dansen te verbieden"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 13 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Hugo de Jonge vroeg aan MOJO-baas Ruben Brouwer om geen nieuwe dance events meer te organiseren, ook niet wanneer deze evenementen op driekwart van de capaciteit zitten en voor twaalf uur afgelopen zijn: "Eigenlijk werd ons gevraagd om het dansen te verbieden."

MOJO-baas <em>Ruben Brouwer</em> in <em>Op1</em>: &quot;Werd ons gevraagd om het dansen te verbieden&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 13 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Hugo de Jonge vroeg aan MOJO-baas Ruben Brouwer om geen nieuwe dance events meer te organiseren, ook niet wanneer deze evenementen op driekwart van de capaciteit zitten en voor twaalf uur afgelopen zijn: "Eigenlijk werd ons gevraagd om het dansen te verbieden." FestivalorganisatorenFestivalorganisatoren zijn niet blij met de nieuwe maatregelen van het kabinet. Festivals mogen doorgaan, alleen met een maximale bezetting van 75 procent. Volgens MOJO-baas Ruben Brouwer heeft de branche daar niets aan: "Op 75 procent capaciteit kunnen we onmogelijk een goed evenement organiseren." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
MOJO-baas Ruben Brouwer in Op1: "Werd ons gevraagd om het dansen te verbieden"

Festivalorganisatoren
Festivalorganisatoren zijn niet blij met de nieuwe maatregelen van het kabinet. Festivals mogen doorgaan, alleen met een maximale bezetting van 75 procent. Volgens MOJO-baas Ruben Brouwer heeft de branche daar niets aan: "Op 75 procent capaciteit kunnen we onmogelijk een goed evenement organiseren."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op MOJO-baas Ruben Brouwer in Op1: "Werd ons gevraagd om het dansen te verbieden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier