Op1 gemist? Politiek verslaggever Xander van der Wulp over invoering coronapas

Op1 gemist? Politiek verslaggever Xander van der Wulp over invoering coronapas

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 13 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Politiek verslaggever <em>Xander van der Wulp</em> over invoering coronapas Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 13 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De horeca, theaters en concertzalen mogen vanaf volgende week zaterdag alleen nog maar bezocht worden met een coronatoegangspas, of negatieve PCR-test. Politiek verslaggever Xander van der Wulp vertelt bij Op1 dat het kabinet in eerdere fases te veel uitgesloten heeft, daarom is de weerstand nu ook zo groot. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Politiek verslaggever Xander van der Wulp over invoering coronapas

De horeca, theaters en concertzalen mogen vanaf volgende week zaterdag alleen nog maar bezocht worden met een coronatoegangspas, of negatieve PCR-test. Politiek verslaggever Xander van der Wulp vertelt bij Op1 dat het kabinet in eerdere fases te veel uitgesloten heeft, daarom is de weerstand nu ook zo groot.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Politiek verslaggever Xander van der Wulp over invoering coronapas of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV