College Tour met Chan Santokhi gemist? Bekijk hier de hele uitzending

College Tour met Chan Santokhi gemist? Bekijk hier de hele uitzending

College Tour met Chan Santokhi gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending College Tour gemist? Kritiek op president van Suriname over vrienden en familie in regering Bekijk deze video » President van Suriname Chan Santokhi in College Tour over economie: "Trof lege staatskas aan" Bekijk deze video » College Tour gemist? Chan Santohki ging na studie terug naar Suriname ondanks slechte situatie Bekijk deze video » Gerard Spong in College Tour met advies aan Santokhi: "Bouterse is van plan wapens te gebruiken" Bekijk deze video » Santokhi in College Tour: "Weinigen weten mijn rol tijdens Decembermoorden" Bekijk deze video » College Tour gemist? Santokhi waardeert excuses Halsema wat betreft slavernij Bekijk deze video » Deze week is Chan Santokhi te gast in College Tour van Twan Huys, waarin studenten de kans krijgen om vragen te stellen. Santokhi is de huidige president van Suriname. GejuichChan Santokhi volgde ruim een jaar geleden Desi Bouterse op als president van Suriname. Zijn aanstelling werd met luid gejuich ontvangen na de jaren onder Bouterse. CorruptieMaar wat Santokhi aantrof was een land aan de bedelstaf, vastgeroeste corruptie en miljarden aan staatsschuld. De coronacrisis verslechterde de economische situatie in Suriname nog verder. Aan Santokhi nu de zware taak om het land er weer bovenop te helpen. GeuzennaamIn de jaren 80 studeerde Santokhi in Apeldoorn aan de politieacademie. Terug in eigen land groeit hij al snel uit tot dé crime fighter van Zuid-Amerika. Van Desi Bouterse kreeg hij de illustere en inmiddels tot geuzennaam uitgegroeide bijnaam 'sheriff'. College Tour: Sarina Wiegman over afscheid Oranjeleeuwinnen Bekijk deze video » Marc van Ranst in College Tour over standpunten Willem Engel: "Mensen nemen verkeerde beslissing" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze week is Chan Santokhi te gast in College Tour van Twan Huys, waarin studenten de kans krijgen om vragen te stellen. Santokhi is de huidige president van Suriname.

Gejuich
Chan Santokhi volgde ruim een jaar geleden Desi Bouterse op als president van Suriname. Zijn aanstelling werd met luid gejuich ontvangen na de jaren onder Bouterse.

Corruptie
Maar wat Santokhi aantrof was een land aan de bedelstaf, vastgeroeste corruptie en miljarden aan staatsschuld. De coronacrisis verslechterde de economische situatie in Suriname nog verder. Aan Santokhi nu de zware taak om het land er weer bovenop te helpen.

Geuzennaam
In de jaren 80 studeerde Santokhi in Apeldoorn aan de politieacademie. Terug in eigen land groeit hij al snel uit tot dé crime fighter van Zuid-Amerika. Van Desi Bouterse kreeg hij de illustere en inmiddels tot geuzennaam uitgegroeide bijnaam 'sheriff'.

Bekijk hier alle video's en artikelen van College Tour

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op College Tour met Chan Santokhi gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier