Vier Handen Op Eén Buik gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vier Handen Op Eén Buik gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vier Handen Op Eén Buik gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vier Handen Op Eén Buik is terug met een nieuw seizoen waarin bekende moeders aanstaande tienermoeders een steuntje in de rug geven tijdens de zwangerschap, de bevalling en daarna. Elke dinsdag om 20:25 uur op NPO 3. HindernissenOnder anderen Karin Bloemen, Victoria Koblenko, Maxime Meiland en Angela Groothuizen pakken ze persoonlijke hindernissen aan en stomen ze zich klaar voor het ouderschap. ErvarenIn de eerste aflevering wordt Amy Marissa geholpen door ervaren moeder Angela Groothuizen, die Amy Marissa ook steunt in het leren om op eigen benen te staan. Amy Marissa raakte op haar zestiende zwanger van haar 17-jarige vriend Björn. AlleenEen groot deel van de zwangerschap staat ze er alleen voor, omdat Björn zes maanden lang in een gesloten instelling zit. Hoe gaat ze ermee om dat haar vriend zo lang van huis is tijdens haar zwangerschap? Zeker gezien het voor Amy Marissa nog een raadsel is wat er allemaal op haar afkomt. Video: Kim Kötter in tranen om verhaal van Chimène in Vier Handen Op Eén Buik Bekijk deze video » Patty Brard adviseert Jennifer in Vier handen op één buik: "Je moet jezelf niet vergeten" Bekijk deze video » Vier Handen op Een Buik: "Deze persoon zou ik willen slaan" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vier Handen Op Eén Buik is terug met een nieuw seizoen waarin bekende moeders aanstaande tienermoeders een steuntje in de rug geven tijdens de zwangerschap, de bevalling en daarna. Elke dinsdag om 20:25 uur op NPO 3.

Hindernissen
Onder anderen Karin Bloemen, Victoria Koblenko, Maxime Meiland en Angela Groothuizen pakken ze persoonlijke hindernissen aan en stomen ze zich klaar voor het ouderschap.

Ervaren
In de eerste aflevering wordt Amy Marissa geholpen door ervaren moeder Angela Groothuizen, die Amy Marissa ook steunt in het leren om op eigen benen te staan. Amy Marissa raakte op haar zestiende zwanger van haar 17-jarige vriend Björn.

Alleen
Een groot deel van de zwangerschap staat ze er alleen voor, omdat Björn zes maanden lang in een gesloten instelling zit. Hoe gaat ze ermee om dat haar vriend zo lang van huis is tijdens haar zwangerschap? Zeker gezien het voor Amy Marissa nog een raadsel is wat er allemaal op haar afkomt.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Vier handen op één buik

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vier Handen Op Eén Buik gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier