Jinek gemist? Nazmiye Oral speelt hoofdrol in Undercover: "Voelde me kiplekker"

Jinek gemist? Nazmiye Oral speelt hoofdrol in Undercover: "Voelde me kiplekker"

Actrice Nazmiye Oral krijgt één van de hoofdrollen in het derde seizoen van de Nederlands-Vlaamse hitserie Undercover. Naar eigen zeggen voelde ze zich "kiplekker" in de mannenwereld, want ze had het gevoel dat ze elk moment iemand kon "omleggen".

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 13 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Nazmiye Oral speelt hoofdrol in <em>Undercover</em>: &quot;Voelde me kiplekker&quot; Actrice Nazmiye Oral krijgt één van de hoofdrollen in het derde seizoen van de Nederlands-Vlaamse hitserie Undercover. Naar eigen zeggen voelde ze zich "kiplekker" in de mannenwereld, want ze had het gevoel dat ze elk moment iemand kon "omleggen". Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 13 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. FerryIn de verschillende seizoenen van Undercover lijkt de focus zich enigszins te verplaatsen van personage naar personage, terwijl de anderen een ondergeschikte rol spelen. Zo draaide het eerste seizoen grotendeels om Ferry Bouman, gespeeld door Frank Lammers. Nazmiye Oral lijkt als Leyla in het derde seizoen een grote rol te krijgen. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Nazmiye Oral speelt hoofdrol in Undercover: "Voelde me kiplekker"

Ferry
In de verschillende seizoenen van Undercover lijkt de focus zich enigszins te verplaatsen van personage naar personage, terwijl de anderen een ondergeschikte rol spelen. Zo draaide het eerste seizoen grotendeels om Ferry Bouman, gespeeld door Frank Lammers. Nazmiye Oral lijkt als Leyla in het derde seizoen een grote rol te krijgen.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Nazmiye Oral speelt hoofdrol in Undercover: "Voelde me kiplekker" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV