Kijk LIVE naar persconferentie Erik ten Hag voor Sporting Portugal - Ajax

Kijk LIVE naar persconferentie Erik ten Hag voor Sporting Portugal - Ajax

Op woensdag 15 september is het zover: dan opent Ajax het Champions League-seizoen met een uitwedstrijd bij Sporting Portugal. In de aanloop naar die wedstrijd geeft Erik ten Hag dinsdag (14 september) vanaf 19.15 uur een persconferentie, die hieronder live te zien is.

Lees verder onder de video.

Kijk LIVE naar <em>persconferentie Erik ten Hag</em> voor Sporting Portugal - Ajax Op woensdag 15 september is het zover: dan opent Ajax het Champions League-seizoen met een uitwedstrijd bij Sporting Portugal. In de aanloop naar die wedstrijd geeft Erik ten Hag dinsdag (14 september) vanaf 19.15 uur een persconferentie, die hieronder live te zien is. Lees verder onder de video. BlessuresIn de persconferentie zal Ten Hag hoogstwaarschijnlijk ingaan op de status van de blessures van Davy Klaassen en Maarten Stekelenburg, die allebei met liesklachten kampen. Klaassen gaat sowieso niet mee naar Portugal, maar hoe staat het ervoor met de doelman? En licht Ten Hag al een tipje van de sluier op wat betreft de opstelling? Kijk hierboven op dinsdag 14 september vanaf 19.15 uur LIVE naar de persconferentie van Erik ten Hag. Bekijk ook Samenvatting Ajax - Vitesse (Eredivisie) Bekijk deze video » Samenvatting PEC Zwolle - Ajax (Eredivisie) Bekijk deze video »
Livestream :
Kijk LIVE naar persconferentie Erik ten Hag voor Sporting Portugal - Ajax

Blessures
In de persconferentie zal Ten Hag hoogstwaarschijnlijk ingaan op de status van de blessures van Davy Klaassen en Maarten Stekelenburg, die allebei met liesklachten kampen. Klaassen gaat sowieso niet mee naar Portugal, maar hoe staat het ervoor met de doelman? En licht Ten Hag al een tipje van de sluier op wat betreft de opstelling?

Kijk hierboven op dinsdag 14 september vanaf 19.15 uur LIVE naar de persconferentie van Erik ten Hag.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar persconferentie Erik ten Hag voor Sporting Portugal - Ajax of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier