Kijk LIVE naar persconferentie Rutte en De Jonge over coronaregels (14 september)

Kijk LIVE naar persconferentie Rutte en De Jonge over coronaregels (14 september)

Bekijk de persconferentie van 14 september door Mark Rutte en Hugo de Jonge over de coronapas terug.

Kijk hierboven op dinsdag 14 september vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge.

Een maand na de vorige persconferentie, waarin demissionair premier Mark Rutte (VVD) en demissionair minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge (CDA) nog een sombere boodschap verkondigden, komen de bewindslieden met een nieuw persmoment. Daarin zullen ze aankondigen dat we een nieuwe fase ingaan.

Anderhalve meter
De twee belangrijkste boodschappen zijn het afschaffen van de anderhalve meter-maatregel én de invoering van een coronatoegangsbewijs voor onder meer horeca- en cultuurinstellingen. We zullen echter ook nog even op onze tanden moeten bijten, want de horeca moet voorlopig nog wel om 00.00 uur sluiten. Positieve noten zijn echter het opschalen van de capaciteit in de horeca naar 75 procent. In voetbalstadions gaat dat zelfs naar 100 procent.

Kijk hierboven op dinsdag 14 september om 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Hieronder kun je het vorige persmoment, van 13 augustus, terugkijken.

Kijk LIVE naar <em>persconferentie Rutte en De Jonge</em> over coronaregels (14 september) Bekijk de persconferentie van 14 september door Mark Rutte en Hugo de Jonge over de coronapas terug. Kijk hierboven op dinsdag 14 september vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Een maand na de vorige persconferentie, waarin demissionair premier Mark Rutte (VVD) en demissionair minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge (CDA) nog een sombere boodschap verkondigden, komen de bewindslieden met een nieuw persmoment. Daarin zullen ze aankondigen dat we een nieuwe fase ingaan. Anderhalve meterDe twee belangrijkste boodschappen zijn het afschaffen van de anderhalve meter-maatregel én de invoering van een coronatoegangsbewijs voor onder meer horeca- en cultuurinstellingen. We zullen echter ook nog even op onze tanden moeten bijten, want de horeca moet voorlopig nog wel om 00.00 uur sluiten. Positieve noten zijn echter het opschalen van de capaciteit in de horeca naar 75 procent. In voetbalstadions gaat dat zelfs naar 100 procent. Kijk hierboven op dinsdag 14 september om 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Hieronder kun je het vorige persmoment, van 13 augustus, terugkijken. Bekijk ook Dit kun je verwachten van corona-persconferentie dinsdag: geen 1,5 meter meer (video) Bekijk deze video » Video: cartoon Oppenheimer van Kaag & Rutte zorgt voor ophef Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar persconferentie Rutte en De Jonge over coronaregels (14 september)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar persconferentie Rutte en De Jonge over coronaregels (14 september) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier