Shownieuws: Sarah van Soelen vertrokken naar Spanje voor mentale hulp

Shownieuws: Sarah van Soelen vertrokken naar Spanje voor mentale hulp

Sarah van Soelen, de vriendin van André Hazes, blijkt afgelopen week naar Spanje te zijn vertrokken voor professionele mentale hulp. Ze zou het lastig vinden om om te gaan met de media-aandacht die ze over zich heen krijgt sinds ze is gaan daten met de bekende zanger. Shownieuws heeft de beelden van haar vertrek, die je hieronder kunt zien.

Shownieuws: <em>Sarah van Soelen</em> vertrokken naar Spanje voor mentale hulp Sarah van Soelen, de vriendin van André Hazes, blijkt afgelopen week naar Spanje te zijn vertrokken voor professionele mentale hulp. Ze zou het lastig vinden om om te gaan met de media-aandacht die ze over zich heen krijgt sinds ze is gaan daten met de bekende zanger. Shownieuws heeft de beelden van haar vertrek, die je hieronder kunt zien. Bekijk ook Video: Sarah van Soelen tijdens vakantie met André Hazes vooral met smartphone bezig? Bekijk deze video » Zien: Sarah van Soelen kruipt podium Andre Hazes op tijdens optreden Bekijk deze video »
TV :
Shownieuws: Sarah van Soelen vertrokken naar Spanje voor mentale hulp


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws: Sarah van Soelen vertrokken naar Spanje voor mentale hulp of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier