Zien: Billie Eilish schittert op Met Gala in Marilyn Monroe-achtige outfit

Zien: Billie Eilish schittert op Met Gala in Marilyn Monroe-achtige outfit

Waar de nog altijd pas negentienjarige Billie Eilish eerder altijd 'baggy' kleren droeg omdat ze niet geseksualiseerd wilde worden, lijkt ze haar vrouwelijke vormen inmiddels volledig te hebben omarmd. Dat bleek wel op het Met Gala in New York, gisteravond.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Billie Eilish</em> schittert op Met Gala in <em>Marilyn Monroe</em>-achtige outfit Waar de nog altijd pas negentienjarige Billie Eilish eerder altijd 'baggy' kleren droeg omdat ze niet geseksualiseerd wilde worden, lijkt ze haar vrouwelijke vormen inmiddels volledig te hebben omarmd. Dat bleek wel op het Met Gala in New York, gisteravond. Lees verder onder de video. Marilyn MonroeMet haar blonde haar en extravagante jurk leek Billie Eilish een eerbetoon te brengen aan de ultieme vrouwelijke filmster Marilyn Monroe. Het was de eerste keer dat Eilish het Met Gala bijwoonde; ook haar broer Finneas was erbij aanwezig. Opnieuw een hoogtepunt in het leven van Eilish dus, die enkele maanden geleden haar tweede studioalbum Happier Than Ever uitbracht - dat overal ter wereld de eerste plaats haalde. Bekijk de beelden van Billie Eilish hierboven. Bekijk ook Trailer: Happier Than Ever: A Love Letter to Los Angeles met Billie Eilish vanaf 3 september te zien op Disney+ Bekijk deze video » Video: VMA-muziekprijzen voor Billie Eilish, Justin Bieber en Olivia Rodrigo Bekijk deze video »
Show :
Zien: Billie Eilish schittert op Met Gala in Marilyn Monroe-achtige outfit

Marilyn Monroe
Met haar blonde haar en extravagante jurk leek Billie Eilish een eerbetoon te brengen aan de ultieme vrouwelijke filmster Marilyn Monroe. Het was de eerste keer dat Eilish het Met Gala bijwoonde; ook haar broer Finneas was erbij aanwezig. Opnieuw een hoogtepunt in het leven van Eilish dus, die enkele maanden geleden haar tweede studioalbum Happier Than Ever uitbracht - dat overal ter wereld de eerste plaats haalde.

Bekijk de beelden van Billie Eilish hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Billie Eilish schittert op Met Gala in Marilyn Monroe-achtige outfit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier