Met Gala: Nikkie de Jager straalt in opvallende outfit (video)

Met Gala: Nikkie de Jager straalt in opvallende outfit (video)

Maandag vond het befaamde Met Gala weer plaats in New York en naast een stoet van wereldberoemde sterren als Kim Kardashian, Billie Eilish, Rihanna en Serena Williams had het extravagante feest ook een Nederlands tintje: niemand minder dan Nikkie de Jager was namelijk ook van de partij. Bekijk hieronder voor welke outfit zij gekozen had, in het interview dat ze deed met Vogue.

Met Gala: <em>Nikkie de Jager</em> straalt in opvallende outfit (video) Maandag vond het befaamde Met Gala weer plaats in New York en naast een stoet van wereldberoemde sterren als Kim Kardashian, Billie Eilish, Rihanna en Serena Williams had het extravagante feest ook een Nederlands tintje: niemand minder dan Nikkie de Jager was namelijk ook van de partij. Bekijk hieronder voor welke outfit zij gekozen had, in het interview dat ze deed met Vogue. View this post on Instagram A post shared by NikkieTutorials (@nikkietutorials) Bekijk ook Zien: Billie Eilish schittert op Met Gala in Marilyn Monroe-achtige outfit Bekijk deze video »
Show :
Met Gala: Nikkie de Jager straalt in opvallende outfit (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Met Gala: Nikkie de Jager straalt in opvallende outfit (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV