Boulevard: geïrriteerde Nikkie Plessen valt Diederik Jekel keihard aan

Boulevard: geïrriteerde Nikkie Plessen valt Diederik Jekel keihard aan

Nikkie Plessen trok maandagavond in RTL Boulevard openlijk de expertise van haar collega Diederik Jekel in twijfel, die aangaf de coronapas wel te zien zitten en vooral afgaat op wat wetenschappers zeggen: "Wat Diederik zegt, in hoeverre weet Diederik nou wat echt de waarheid is daarin? Dat vind ik soms wel lastig om dat zo te horen."

Plessen geïrriteerd
Daar moet de door het showbizprogramma tot coronadeskundige gebombardeerde presentator uiteraard even op reageren: "Iedereen moet elkaar in de waarde laten maar het is gewoon heel simpel wiskundig. Je kunt gewoon kijken hoeveel mensen ziek gaan worden en als die tegelijkertijd in het ziekenhuis komen dan hebben we niet genoeg bedden." Op dat moment breekt La Plessen, die duidelijk geïrriteerd is, weer in: "Je kunt niet zeggen wie er ziek gaan worden, dat kan niet." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder.

Boulevard: geïrriteerde <em>Nikkie Plessen</em> valt Diederik Jekel keihard aan Nikkie Plessen trok maandagavond in RTL Boulevard openlijk de expertise van haar collega Diederik Jekel in twijfel, die aangaf de coronapas wel te zien zitten en vooral afgaat op wat wetenschappers zeggen: "Wat Diederik zegt, in hoeverre weet Diederik nou wat echt de waarheid is daarin? Dat vind ik soms wel lastig om dat zo te horen." Plessen geïrriteerdDaar moet de door het showbizprogramma tot coronadeskundige gebombardeerde presentator uiteraard even op reageren: "Iedereen moet elkaar in de waarde laten maar het is gewoon heel simpel wiskundig. Je kunt gewoon kijken hoeveel mensen ziek gaan worden en als die tegelijkertijd in het ziekenhuis komen dan hebben we niet genoeg bedden." Op dat moment breekt La Plessen, die duidelijk geïrriteerd is, weer in: "Je kunt niet zeggen wie er ziek gaan worden, dat kan niet." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Video: Nikkie Plessen tijdens teamuitje Ibiza vooral met smartphone bezig? Bekijk deze video » Shownieuws: bikini-foto van Nikkie Plessen maakt tongen los Bekijk deze video »
TV :
Boulevard: geïrriteerde Nikkie Plessen valt Diederik Jekel keihard aan


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Boulevard: geïrriteerde Nikkie Plessen valt Diederik Jekel keihard aan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier