Chateau Meiland: schilderij Meilandjes verdient bijzondere plek

Chateau Meiland: schilderij Meilandjes verdient bijzondere plek

De familie Meiland is vastgelegd op een handgeschilderd schilderij en dat bijzondere kunstwerk moet natuurlijk een prominente plek krijgen in het huis van Martien. Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder.

<em>Chateau Meiland</em>: schilderij Meilandjes verdient bijzondere plek De familie Meiland is vastgelegd op een handgeschilderd schilderij en dat bijzondere kunstwerk moet natuurlijk een prominente plek krijgen in het huis van Martien. Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder. Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Martien Meiland geen fan van Tinder: "Mij niet bellen" (video) Bekijk deze video » Chateau Meiland: Erica gaat 'stiekem' koffie halen in huis Martien Bekijk deze video » Martien Meiland geeft seksuele voorlichting: "Hebben vlinders ook sperma?" (video) Bekijk deze video »
TV :
Chateau Meiland: schilderij Meilandjes verdient bijzondere plek

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland: schilderij Meilandjes verdient bijzondere plek of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV