URK!: Mathilde zenuwachtig nu Lang Leve de Liefde op tv komt

URK!: Mathilde zenuwachtig nu Lang Leve de Liefde op tv komt

Mathilde heeft meegedaan aan het datingprogramma Lang Leve de Liefde en nu die aflevering op tv komt vindt ze dat best spannend: "Gewoon het idee dat ik viraal ga, door heel Nederland en dat iedereen het over mij heeft", verzucht ze tegen haar moeder. Bekijk het fragment van URK! hieronder.

<em>URK!</em>: Mathilde zenuwachtig nu Lang Leve de Liefde op tv komt Mathilde heeft meegedaan aan het datingprogramma Lang Leve de Liefde en nu die aflevering op tv komt vindt ze dat best spannend: "Gewoon het idee dat ik viraal ga, door heel Nederland en dat iedereen het over mij heeft", verzucht ze tegen haar moeder. Bekijk het fragment van URK! hieronder. URK! is iedere dinsdag om 21.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van URK! terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Urkse Mathilde kruipt bovenop date Dylan Bekijk deze video »
TV :
URK!: Mathilde zenuwachtig nu Lang Leve de Liefde op tv komt

URK! is iedere dinsdag om 21.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van URK! terugkijken via Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op URK!: Mathilde zenuwachtig nu Lang Leve de Liefde op tv komt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier