Bekijk fotoshoot beelden van Chantal Janzen & Elise Schaap voor tante-editie &C

Bekijk fotoshoot beelden van Chantal Janzen & Elise Schaap voor tante-editie &C

In het oktobernummer van &C Magazine ‘Daar ben je tante voor’ brengt &C een ode aan de tante. &C roept iedereen op om een tante in het zonnetje te zetten met de hashtag #tagdietante. Want iedereen is wel een tante: voor het kroost van je zus, de kinderen van je buurman of de kat van je beste vriendin. Chantal praat hierover met Elise Schaap. Want, wat voor tante is zij?

Bekijk hieronder fragmenten tijdens de fotoshoot voor het interview met Elise.

Bekijk fotoshoot beelden van <em>Chantal Janzen</em> &amp; <em>Elise Schaap</em> voor tante-editie <em>&amp;C</em> In het oktobernummer van &C Magazine ‘Daar ben je tante voor’ brengt &C een ode aan de tante. &C roept iedereen op om een tante in het zonnetje te zetten met de hashtag #tagdietante. Want iedereen is wel een tante: voor het kroost van je zus, de kinderen van je buurman of de kat van je beste vriendin. Chantal praat hierover met Elise Schaap. Want, wat voor tante is zij? Bekijk hieronder fragmenten tijdens de fotoshoot voor het interview met Elise. Bekijk ook Video: Anna Drijver en Elise Schaap opnieuw samen op Netflix te zien Bekijk deze video » RTL Boulevard: Elise Schaap binnenkort te zien in film Mijn Vader is een Vliegtuig Bekijk deze video »
Show :
Bekijk fotoshoot beelden van Chantal Janzen & Elise Schaap voor tante-editie &C


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk fotoshoot beelden van Chantal Janzen & Elise Schaap voor tante-editie &C of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV