Spaanders gemist? Bekijk het cabaret met Sigrid Kaag, Rob Jetten & Diederik Gommers

Spaanders gemist? Bekijk het cabaret met Sigrid Kaag, Rob Jetten & Diederik Gommers

Sinds afgelopen weekend is Patrick Lodiers met zijn Kopspijkers-kopie Spaanders op NPO1 te zien, waar hij van start ging met een vrij voorzichtige 763.000 kijkers. In het programma is een belangrijke rol weggelegd voor Het Caberet, waarin de week wordt doorgenomen met bekende mensen (typetjes) uit het nieuws. Tijdens de eerste aflevering waren Diederik Gommers, Sigrid Kaag, Rob Jetten en Prins Bernhard Jr. te gast. Bekijk het fragment hieronder.

<em>Spaanders gemist?</em> Bekijk het cabaret met Sigrid Kaag, Rob Jetten &amp; Diederik Gommers Sinds afgelopen weekend is Patrick Lodiers met zijn Kopspijkers-kopie Spaanders op NPO1 te zien, waar hij van start ging met een vrij voorzichtige 763.000 kijkers. In het programma is een belangrijke rol weggelegd voor Het Caberet, waarin de week wordt doorgenomen met bekende mensen (typetjes) uit het nieuws. Tijdens de eerste aflevering waren Diederik Gommers, Sigrid Kaag, Rob Jetten en Prins Bernhard Jr. te gast. Bekijk het fragment hieronder. Spaanders is elke zaterdag om 20:30 uur te zien bij NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Spaanders terugkijken via Gids.tv.
TV :
Spaanders gemist? Bekijk het cabaret met Sigrid Kaag, Rob Jetten & Diederik Gommers

Spaanders is elke zaterdag om 20:30 uur te zien bij NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Spaanders terugkijken via Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Spaanders gemist? Bekijk het cabaret met Sigrid Kaag, Rob Jetten & Diederik Gommers of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier