Ingrid van Engelshoven over cartoon Sigrid Kaag: "Pijnlijk en seksistisch" (video)

Ingrid van Engelshoven over cartoon Sigrid Kaag: "Pijnlijk en seksistisch" (video)

In Afhameren bespreken politiek commentator Wouter de Winther en presentator Pim Sedee de laatste ontwikkelingen in politiek Den Haag. Deze keer alles over de ‘coronapas’ en over een veelbesproken cartoon. Van Engelshovlen vertelde eerder in WNL over de cartoon van Sigrid Kaag en Mark Rutte: "Een vrouw met een stevige mening wordt afgebeeld als een heks. Dat beeld is door Geert Wilders neergezet. Ik vind het pijnlijk en seksistisch dat we een vrouw met een mening neerzetten als een heks."

Bekijk hieronder de De Telegraaf-video over de coronapas en de cartoon van Kaag.

<em>Ingrid van Engelshoven</em> over cartoon <em>Sigrid Kaag</em>: &quot;Pijnlijk en seksistisch&quot; (video) In Afhameren bespreken politiek commentator Wouter de Winther en presentator Pim Sedee de laatste ontwikkelingen in politiek Den Haag. Deze keer alles over de ‘coronapas’ en over een veelbesproken cartoon. Van Engelshovlen vertelde eerder in WNL over de cartoon van Sigrid Kaag en Mark Rutte: "Een vrouw met een stevige mening wordt afgebeeld als een heks. Dat beeld is door Geert Wilders neergezet. Ik vind het pijnlijk en seksistisch dat we een vrouw met een mening neerzetten als een heks." Bekijk hieronder de De Telegraaf-video over de coronapas en de cartoon van Kaag. Bekijk ook Video: cartoon Oppenheimer van Kaag & Rutte zorgt voor ophef Bekijk deze video » Ruben L. Oppenheimer reageert bij Op1 op kritiek 9/11 cartoon Mark Rutte Sigrid Kaag Bekijk deze video »
Nieuws :
Ingrid van Engelshoven over cartoon Sigrid Kaag: "Pijnlijk en seksistisch" (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ingrid van Engelshoven over cartoon Sigrid Kaag: "Pijnlijk en seksistisch" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV