Heftig: Journalist Jeroen Holtrop wordt in Urk bekogeld met eieren

Heftig: Journalist Jeroen Holtrop wordt in Urk bekogeld met eieren

Meerdere jongeren hebben op Urk gruwelijke scènes uit de Tweede Wereldoorlog nagespeeld. Volledig verkleed als nazi-officieren voerden ze onder andere een fictieve liquidatie uit van een Joodse gevangene in een boevenpak, compleet met gele ster op de borst. Jeroen Holtrop van De Telegraaf gaat langs op Urk en vraagt naar de mening van de bewoners. Bekijk de gesprekken in de video hieronder. Ook is te zien op deze beelden dat Jeroen wordt bekogeld door een groep jongeren.

Lees verder onder de video.

Heftig: Journalist <em>Jeroen Holtrop</em> wordt in <em>Urk</em> bekogeld met eieren Meerdere jongeren hebben op Urk gruwelijke scènes uit de Tweede Wereldoorlog nagespeeld. Volledig verkleed als nazi-officieren voerden ze onder andere een fictieve liquidatie uit van een Joodse gevangene in een boevenpak, compleet met gele ster op de borst. Jeroen Holtrop van De Telegraaf gaat langs op Urk en vraagt naar de mening van de bewoners. Bekijk de gesprekken in de video hieronder. Ook is te zien op deze beelden dat Jeroen wordt bekogeld door een groep jongeren. Lees verder onder de video. PlopkapJeroen wordt bekogeld met een ei en ook wordt zijn plopkap afgekapt. De jorunalist doet alsof er niks is gebeurd en gaat gewoon verder. Bekijk hierboven de video van De Telegraaf. Bekijk ook Bizarre beelden: jongeren Urk verkleden zich als SS'ers, bewoners zien niets verkeerds Bekijk deze video » URK!: Mathilde zenuwachtig nu Lang Leve de Liefde op tv komt Bekijk deze video »
Nieuws :
Heftig: Journalist Jeroen Holtrop wordt in Urk bekogeld met eieren

Plopkap
Jeroen wordt bekogeld met een ei en ook wordt zijn plopkap afgekapt. De jorunalist doet alsof er niks is gebeurd en gaat gewoon verder. Bekijk hierboven de video van De Telegraaf.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Heftig: Journalist Jeroen Holtrop wordt in Urk bekogeld met eieren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier