Nielson dinsdag te gast in HLF8: "Ik heb er heel veel zin in" (video)

Nielson dinsdag te gast in HLF8: "Ik heb er heel veel zin in" (video)

Live vanuit Amsterdam spreekt Johnny de Mol in de talkshow HLF8 elke dag met interessante gasten. Vanavond is zanger Nielson te gast.

Nieuwe muziek
Nielson praat vanavond bij HLF8 over zijn nieuwe muziek en zingt zijn nieuwe is single. Verder zijn Linde Schone, Tyrone en Marcel Sterkenburg en Tobias Nierop te gast. In de video hieronder laat Nielson weten dat hij er zin in heeft.

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Nielson</em> dinsdag te gast in <em>HLF8</em>: &quot;Ik heb er heel veel zin in&quot; (video) Live vanuit Amsterdam spreekt Johnny de Mol in de talkshow HLF8 elke dag met interessante gasten. Vanavond is zanger Nielson te gast. Nieuwe muziekNielson praat vanavond bij HLF8 over zijn nieuwe muziek en zingt zijn nieuwe is single. Verder zijn Linde Schone, Tyrone en Marcel Sterkenburg en Tobias Nierop te gast. In de video hieronder laat Nielson weten dat hij er zin in heeft. HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Nielson treedt op met Bliksem Bekijk deze video » Nielson in Release Reacties over track Lil'Kleine: "Ik heb het wel gehoord" Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nielson dinsdag te gast in HLF8: "Ik heb er heel veel zin in" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier