Tisjeboyjay wil eerlijkheid van Hugo de Jonge: "Voor wie neem je een vaccin?" (video)

Tisjeboyjay wil eerlijkheid van Hugo de Jonge: "Voor wie neem je een vaccin?" (video)

Comedian en influencer Jay Francis, ookwel Tisjeboyjay, deelt een Instagramvideo over de "leugens" die Hugo de Jonge aan Nederland vertelt. Jay deelt ook zijn mening aan zijn volgers: "Of je nou voor vaccinatie bent of tegen, een QR-code is geen goed idee. Als je geprikt bent, kun je het ook doorgeven aan anderen. Net zoals iemand die niet geprikt is", aldus Jay. Bekijk hieronder de video over de QR-code.

<em>Tisjeboyjay</em> wil eerlijkheid van <em>Hugo de Jonge</em>: &quot;Voor wie neem je een vaccin?&quot; (video) Comedian en influencer Jay Francis, ookwel Tisjeboyjay, deelt een Instagramvideo over de "leugens" die Hugo de Jonge aan Nederland vertelt. Jay deelt ook zijn mening aan zijn volgers: "Of je nou voor vaccinatie bent of tegen, een QR-code is geen goed idee. Als je geprikt bent, kun je het ook doorgeven aan anderen. Net zoals iemand die niet geprikt is", aldus Jay. Bekijk hieronder de video over de QR-code. Bekijk ook Video: stroef gesprek Tim Hofman en Tisjeboy Jay Bekijk deze video » Zien: Tisjeboyjay (Jay Francis) presenteert als winnaar van Like Me, I'm Famous! zijn pilot Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tisjeboyjay wil eerlijkheid van Hugo de Jonge: "Voor wie neem je een vaccin?" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV