Kaj Gorgels gaat met hilarische video tegen politiek in: "Dat zijn nogal aannames hé kale bats!"

Kaj Gorgels gaat met hilarische video tegen politiek in: "Dat zijn nogal aannames hé kale bats!"

In de persconferentie van 14 september is aangekondigd dat wij onze vrijheid grotendeels terugkrijgen mits we gevaccineerd, getest of corona hebben doorgemaakt. Influencer Kaj Gorgels is het niet eens met de 'support' voor de horeca en pakt de politiek terug met een hilarische video die een duidelijke boodschap bevat.

<em>Kaj Gorgels</em> gaat met hilarische video tegen <em>politiek</em> in: &quot;Dat zijn nogal aannames hé kale bats!&quot; In de persconferentie van 14 september is aangekondigd dat wij onze vrijheid grotendeels terugkrijgen mits we gevaccineerd, getest of corona hebben doorgemaakt. Influencer Kaj Gorgels is het niet eens met de 'support' voor de horeca en pakt de politiek terug met een hilarische video die een duidelijke boodschap bevat. OngedierteNa een uitspraak uit de politiek: "Het CDA heeft geen hoge verwachtingen van het nachtleven. De nacht is voor het ongedierte." Dat schoot in het verkeerde keelgat van Gorgels. "Dat zijn nogal aannames hé kale bats, uitgedroogde nectarine!" Bekijk de video van Kaj Gorgels hierboven. Bekijk ook Tisjeboyjay wil eerlijkheid van Hugo de Jonge: "Voor wie neem je een vaccin?" (video) Bekijk deze video » Thomas Erdbrink in Khalid & Sophie over persconferentie: "Een groep mensen wordt uitgesloten" Bekijk deze video » Geert Wilders over coronapas: "Dit is drang tot vaccineren" (video) Bekijk deze video »

Ongedierte
Na een uitspraak uit de politiek: "Het CDA heeft geen hoge verwachtingen van het nachtleven. De nacht is voor het ongedierte." Dat schoot in het verkeerde keelgat van Gorgels. "Dat zijn nogal aannames hé kale bats, uitgedroogde nectarine!"

Bekijk de video van Kaj Gorgels hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kaj Gorgels gaat met hilarische video tegen politiek in: "Dat zijn nogal aannames hé kale bats!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier