Gerard Spong in College Tour met advies aan Santokhi: "Bouterse is van plan wapens te gebruiken"

Gerard Spong in College Tour met advies aan Santokhi: "Bouterse is van plan wapens te gebruiken"

Er zijn onlangs wapens in de woning van de ex-president van Suriname, Bouterse gevonden: "Bouterse is van plan wapens te gebruiken", aldus Gerard Sprong. De advocaat heeft dan ook een duidelijk advies voor de huidige president van Suriname, Santokhi: "Houd uw rug kaarsrecht."

Bekijk het fragment uit College Tour hieronder. College Tour is iedere dinsdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van College Tour terugkijken bij Gids.tv.

Gerard Spong in <em>College Tour</em> met advies aan <em>Santokhi</em>: &quot;Bouterse is van plan wapens te gebruiken&quot; Er zijn onlangs wapens in de woning van de ex-president van Suriname, Bouterse gevonden: "Bouterse is van plan wapens te gebruiken", aldus Gerard Sprong. De advocaat heeft dan ook een duidelijk advies voor de huidige president van Suriname, Santokhi: "Houd uw rug kaarsrecht." Bekijk het fragment uit College Tour hieronder. College Tour is iedere dinsdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van College Tour terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Gerard Spong in College Tour met advies aan Santokhi: "Bouterse is van plan wapens te gebruiken"Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV