Familie Gillis: massa is kassa met eendenfluisteraar gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Familie Gillis: massa is kassa met eendenfluisteraar gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Familie Gillis: massa is kassa met eendenfluisteraar gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Zien: Peter Gillis gaat los tijdens aquarobics: "Ik voel me een stuk fitter" (Massa is Kassa) Bekijk deze video » Familie Gillis: Massa is Kassa: Geen dure hoed voor Nicole Bekijk deze video » Familie Gillis: Massa is Kassa gemist? Peter niet blij met lauwe koffie Bekijk deze video » Deze week komt er een eendenfluisteraar langs om Nicol, de vriendin van Peter Gillis, te helpen met haar eendenproject. BouwenOp de elf vakantieparken van multimiljonair Peter is het volle bak dus het is 'massa is kassa' deze zomer! En van geld kan je nooit genoeg hebben, dus blijft Peter lekker verder bouwen, investeren en veel delegeren. ReddenNicol heeft het ondertussen maar druk met haar eendenproject. Er komt een heuse eendenfluisteraar op bezoek om te redden wat er nog te redden valt. LiefdestripjeAls ze weet wat ze moet doen om de laatste twee te behouden, kan ze zich met alle rust voorbereiden op haar liefdestripje met Peter naar hun appartement aan de Spaanse Costa. Familie Gillis: Massa is kassa: Nicol laat zien dat ze ook grote auto's kan rijden Bekijk deze video » Peter Gillis reageert op kritiek vieze keukens: "Hoge bomen vangen veel wind" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze week komt er een eendenfluisteraar langs om Nicol, de vriendin van Peter Gillis, te helpen met haar eendenproject.

Bouwen
Op de elf vakantieparken van multimiljonair Peter is het volle bak dus het is 'massa is kassa' deze zomer! En van geld kan je nooit genoeg hebben, dus blijft Peter lekker verder bouwen, investeren en veel delegeren.

Redden
Nicol heeft het ondertussen maar druk met haar eendenproject. Er komt een heuse eendenfluisteraar op bezoek om te redden wat er nog te redden valt.

Liefdestripje
Als ze weet wat ze moet doen om de laatste twee te behouden, kan ze zich met alle rust voorbereiden op haar liefdestripje met Peter naar hun appartement aan de Spaanse Costa.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Familie Gillis: massa is kassa

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Familie Gillis: massa is kassa met eendenfluisteraar gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier