Opsporing Verzocht gemist? Inbrekers laten enorme troep achter in woning Nijverdal

Opsporing Verzocht gemist? Inbrekers laten enorme troep achter in woning Nijverdal

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 14 september. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 14 september terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Inbrekers laten enorme troep achter in woning <em>Nijverdal</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 14 september. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 14 september terugkijken. In het eerste weekend van april is een echtpaar opgeschrikt nadat zij thuiskwamen van een weekend weg. De daders laten een enorme ravage achter in de woning in Nijverdal aan De Ruyterweg. Ze waren niet alleen uit op spullen, maar hebben ook nog wat flessen drank leeg gegooid tijdens hun bezoek. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Inbrekers laten enorme troep achter in woning Nijverdal

In het eerste weekend van april is een echtpaar opgeschrikt nadat zij thuiskwamen van een weekend weg. De daders laten een enorme ravage achter in de woning in Nijverdal aan De Ruyterweg. Ze waren niet alleen uit op spullen, maar hebben ook nog wat flessen drank leeg gegooid tijdens hun bezoek.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Inbrekers laten enorme troep achter in woning Nijverdal of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV