Op1: kroegeigenaar Oubaha Khalid weigert zijn gasten te vragen om QR-code

Op1: kroegeigenaar Oubaha Khalid weigert zijn gasten te vragen om QR-code

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 14 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Kroegeigenaar Oubaha Khalid gaat niet meewerken aan de plannen van het kabinet wat betreft de coronapas die bekend zijn gemaakt tijdens de persconferentie van 14 september.

<em>Op1</em>: kroegeigenaar <em>Oubaha Khalid</em> weigert zijn gasten te vragen om QR-code Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 14 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Kroegeigenaar Oubaha Khalid gaat niet meewerken aan de plannen van het kabinet wat betreft de coronapas die bekend zijn gemaakt tijdens de persconferentie van 14 september. QR-code"Ik ben niet van plan om 10 uur 's ochtends een bejaard echtpaar te vragen om een coronacheck app", aldus Khalid. Daarnaast is hij benieuwd of die QR-code dan om 00:00 op blijft houden met bestaan. Hij krijgt op die vraag geen duidelijk antwoord van bijvoorbeeld OMT-lid Marion koopmans. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: kroegeigenaar Oubaha Khalid weigert zijn gasten te vragen om QR-code

QR-code
"Ik ben niet van plan om 10 uur 's ochtends een bejaard echtpaar te vragen om een coronacheck app", aldus Khalid. Daarnaast is hij benieuwd of die QR-code dan om 00:00 op blijft houden met bestaan. Hij krijgt op die vraag geen duidelijk antwoord van bijvoorbeeld OMT-lid Marion koopmans.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1: kroegeigenaar Oubaha Khalid weigert zijn gasten te vragen om QR-code of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier