Op1 gemist? Stefan de Vries over QR-maatregel: "Tast burgelijke rechten aan"

Op1 gemist? Stefan de Vries over QR-maatregel: "Tast burgelijke rechten aan"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 14 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Stefan de Vries</em> over QR-maatregel: &quot;Tast burgelijke rechten aan&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 14 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Europa-correspondent Stefan de Vries is het absoluut eens met vaccineren: "Toen het kon. liet ik me volprikken", maar om de QR-maatregel die vanaf 25 september ingaat, staat hij nog niet te springen. "Er zijn in de coronaperiode heel veel maatregelen genomen die de burgelijke rechten aantasten waarbij de burgers dat gemakkelijk hebben geaccepteerd." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Stefan de Vries over QR-maatregel: "Tast burgelijke rechten aan"

Europa-correspondent Stefan de Vries is het absoluut eens met vaccineren: "Toen het kon. liet ik me volprikken", maar om de QR-maatregel die vanaf 25 september ingaat, staat hij nog niet te springen. "Er zijn in de coronaperiode heel veel maatregelen genomen die de burgelijke rechten aantasten waarbij de burgers dat gemakkelijk hebben geaccepteerd."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Stefan de Vries over QR-maatregel: "Tast burgelijke rechten aan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV