Yelle Tieleman in Op1 over Whatsapp-berichten Nabil B: "Niet iemand die leven wil beteren"

Yelle Tieleman in Op1 over Whatsapp-berichten Nabil B: "Niet iemand die leven wil beteren"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 14 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Yelle Tieleman in <em>Op1</em> over Whatsapp-berichten <em>Nabil B</em>: &quot;Niet iemand die leven wil beteren&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 14 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Misdaadverslaggever Yelle Tieleman kwma vandaag naar buiten met verschillende Whatsapp-berichten van kroongetuige Nabil B. In deze appjes komt absoluut niet naar voren dat hij spijt heeft: Niet iemand die zijn leven wil beteren", aldus Tieleman. Deze onthullende appjes laten zien wat de motieven zijn van de kroongetuige. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Yelle Tieleman in Op1 over Whatsapp-berichten Nabil B: "Niet iemand die leven wil beteren"

Misdaadverslaggever Yelle Tieleman kwma vandaag naar buiten met verschillende Whatsapp-berichten van kroongetuige Nabil B. In deze appjes komt absoluut niet naar voren dat hij spijt heeft: Niet iemand die zijn leven wil beteren", aldus Tieleman. Deze onthullende appjes laten zien wat de motieven zijn van de kroongetuige.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Yelle Tieleman in Op1 over Whatsapp-berichten Nabil B: "Niet iemand die leven wil beteren" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV