Van onschatbare waarde gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Van onschatbare waarde gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Van onschatbare waarde gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze week in Van onschatbare waarde hoog bezoek voor presentatrice Dionne Stax en de experts. Niemand minder dan Ronnie Tober komt langs. SchipEen aantal jaar geleden zong Ronnie voor Abraham van Leeuwen. De zakenman had zijn bedrijf verkocht en investeerde een deel van de opbrengst in een mooi schip. HudsonRonnie werd uitgenodigd en ontving als aandenken een bootje van sterling zilver. Het betreft een miniatuur van de Halve Maen, het schip waarmee Henry Hudson destijds op de gelijknamige rivier voer. En tevens de plek waar Ronnie ooit in de buurt heeft gewoond. Dionne geeft Ronnie advies over de vraagprijs, maar is dat wel zo'n goed idee? InsectenOok Kees komt met bijzondere voorwerpen naar Utrecht: drie kleine boeken, gemaakt door Johannes Goedaert. Kees is een bevlogen natuurliefhebber en bovendien dol op insecten. In de boeken worden de metamorfoses, die insecten gedurende hun leven doormaken, beschreven. Kees kocht de boekjes ooit voor ruim 3000 euro op een veiling in Duitsland. De experts lijken erg geïnteresseerd. Binnenkijken in de winkel van Van onschatbare waarde-expert Arnold Wegh (video) Bekijk deze video » Woendag in Van Onschatbare Waarde: "2000 is toch wel erg weinig" (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze week in Van onschatbare waarde hoog bezoek voor presentatrice Dionne Stax en de experts. Niemand minder dan Ronnie Tober komt langs.

Schip
Een aantal jaar geleden zong Ronnie voor Abraham van Leeuwen. De zakenman had zijn bedrijf verkocht en investeerde een deel van de opbrengst in een mooi schip.

Hudson
Ronnie werd uitgenodigd en ontving als aandenken een bootje van sterling zilver. Het betreft een miniatuur van de Halve Maen, het schip waarmee Henry Hudson destijds op de gelijknamige rivier voer. En tevens de plek waar Ronnie ooit in de buurt heeft gewoond. Dionne geeft Ronnie advies over de vraagprijs, maar is dat wel zo'n goed idee?

Insecten
Ook Kees komt met bijzondere voorwerpen naar Utrecht: drie kleine boeken, gemaakt door Johannes Goedaert. Kees is een bevlogen natuurliefhebber en bovendien dol op insecten. In de boeken worden de metamorfoses, die insecten gedurende hun leven doormaken, beschreven. Kees kocht de boekjes ooit voor ruim 3000 euro op een veiling in Duitsland. De experts lijken erg geïnteresseerd.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Van onschatbare waarde

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Van onschatbare waarde gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV