Boerderij van Dorst gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boerderij van Dorst gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boerderij van Dorst gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Boerderij van Dorst gemist? Maarten van Rossem wil niets doen op de boerderij Bekijk deze video » Deze week zijn Maarten van Rossem en Emma Wortelboer te gast op de boerderij van Raven van Dorst. DroomHistoricus en tv-persoonlijkheid Maarten van Rossem en presentatrice Emma Wortelboer helpen Raven bij haar droom om zelf voedsel te verbouwen en wat bewuster met de aarde omgaan. NietsMaarten blinkt uit in niets doen, hij wil best praten maar Emma moet het werk doen. Ze bouwen een kas en ze maken een vogelverschrikker. HemdIn Boerderij van Dorst ontvangt Raven elke uitzending twee BN'ers op de boerderij. Terwijl zij de handen uit de mouwen moeten steken, vraagt Raven hen het hemd van het lijf. Martien Meiland geen fan van Tinder: "Mij niet bellen" (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze week zijn Maarten van Rossem en Emma Wortelboer te gast op de boerderij van Raven van Dorst.

Droom
Historicus en tv-persoonlijkheid Maarten van Rossem en presentatrice Emma Wortelboer helpen Raven bij haar droom om zelf voedsel te verbouwen en wat bewuster met de aarde omgaan.

Niets
Maarten blinkt uit in niets doen, hij wil best praten maar Emma moet het werk doen. Ze bouwen een kas en ze maken een vogelverschrikker.

Hemd
In Boerderij van Dorst ontvangt Raven elke uitzending twee BN'ers op de boerderij. Terwijl zij de handen uit de mouwen moeten steken, vraagt Raven hen het hemd van het lijf.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Boerderij van Dorst

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Boerderij van Dorst gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV