Yvonne Coldeweijer slaat terug naar André Hazes & Sarah: "Laat het niet naar je hoofd stijgen" (video)

Yvonne Coldeweijer slaat terug naar André Hazes & Sarah: "Laat het niet naar je hoofd stijgen" (video)

Yvonne Coldeweijer, ook wel bekend als Keet! van Telekids en de ex-vriendin van Ben Saunders, is sinds enige tijd een nieuwe carrière als mediawatcher en gossipverspreider gestart en heeft haar pijlen regelmatig op André Hazes en zijn huidige vriendin Sarah van Soelen gericht. Daar zijn die twee op zijn zachtst gezegd niet echt blij mee en nu Alberta Verlinde, zoals Yvonne zich ook wel noemt, deze week speculeerde over een nieuwe gang naar een afkickkliniek van Sarah, vragen de twee haar openlijk op Instagram om te stoppen met deze 'obsessie' voor hen.

'Laat het niet naar je hoofd stijgen'
Dat vraagt uiteraard om een reactie van Coldeweijer, die zich graag afzet tegen de Nederlandse showbiz omdat ze die nogal zoutloos vindt, en daar zit natuurlijk best wat in. Ze zegt: "Ik weet niet hoe jullie hierbij komen. Obsessie? Ik ben elke dag obsessed door iemand anders, laat het niet naar je hoofd stijgen."

Pesten?
Van Soelen beticht haar van pesten en daar snapt ze helemaal niets van: "Dit wat ik doe, hoe heb je dit pesten genoemd? Het enige wat ik doe is jullie aandachtsgeile stories pakken en ik zet daar gewoon iets grappigs bij. Als het je niet bevalt en je hebt er zoveel last van, ga lekker van fucking Instagram af meid."

Het hele relaas van Alberta Verlinde aan het adres van André Hazes en Sarah van Soelen zie je hieronder

Yvonne Coldeweijer slaat terug naar <em>André Hazes &amp; Sarah</em>: &quot;Laat het niet naar je hoofd stijgen&quot; (video) Yvonne Coldeweijer, ook wel bekend als Keet! van Telekids en de ex-vriendin van Ben Saunders, is sinds enige tijd een nieuwe carrière als mediawatcher en gossipverspreider gestart en heeft haar pijlen regelmatig op André Hazes en zijn huidige vriendin Sarah van Soelen gericht. Daar zijn die twee op zijn zachtst gezegd niet echt blij mee en nu Alberta Verlinde, zoals Yvonne zich ook wel noemt, deze week speculeerde over een nieuwe gang naar een afkickkliniek van Sarah, vragen de twee haar openlijk op Instagram om te stoppen met deze 'obsessie' voor hen. 'Laat het niet naar je hoofd stijgen'Dat vraagt uiteraard om een reactie van Coldeweijer, die zich graag afzet tegen de Nederlandse showbiz omdat ze die nogal zoutloos vindt, en daar zit natuurlijk best wat in. Ze zegt: "Ik weet niet hoe jullie hierbij komen. Obsessie? Ik ben elke dag obsessed door iemand anders, laat het niet naar je hoofd stijgen." Shownieuws: Sarah van Soelen vertrokken naar Spanje voor mentale hulp Bekijk deze video » Pesten?Van Soelen beticht haar van pesten en daar snapt ze helemaal niets van: "Dit wat ik doe, hoe heb je dit pesten genoemd? Het enige wat ik doe is jullie aandachtsgeile stories pakken en ik zet daar gewoon iets grappigs bij. Als het je niet bevalt en je hebt er zoveel last van, ga lekker van fucking Instagram af meid." Het hele relaas van Alberta Verlinde aan het adres van André Hazes en Sarah van Soelen zie je hieronder Bekijk ook Video: Sarah van Soelen tijdens vakantie met André Hazes vooral met smartphone bezig? Bekijk deze video » Zien: Sarah van Soelen kruipt podium Andre Hazes op tijdens optreden Bekijk deze video »
Show :
Yvonne Coldeweijer slaat terug naar André Hazes & Sarah: "Laat het niet naar je hoofd stijgen" (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Yvonne Coldeweijer slaat terug naar André Hazes & Sarah: "Laat het niet naar je hoofd stijgen" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier