Video: Leontine Borsato speelt samen met dochter Jada in musical

Video: Leontine Borsato speelt samen met dochter Jada in musical

Leontine Bordato en haar dochter Jada spelen samen in een musical en dat is natuurlijk heel bijzonder: "Het is hartstikke leuk om dit samen met haar te kunnen doen, dat kunnen er niet veel zeggen", aldus die laatste. Beelden van de twee in actie zie je hieronder, in de video van Shownieuws.

Video: <em>Leontine Borsato</em> speelt samen met dochter Jada in musical Leontine Bordato en haar dochter Jada spelen samen in een musical en dat is natuurlijk heel bijzonder: "Het is hartstikke leuk om dit samen met haar te kunnen doen, dat kunnen er niet veel zeggen", aldus die laatste. Beelden van de twee in actie zie je hieronder, in de video van Shownieuws. Bekijk ook Yvonne Coldeweijer slaat terug naar André Hazes & Sarah: "Laat het niet naar je hoofd stijgen" (video) Bekijk deze video » Dyantha Brooks in Shownieuws: 'Niet verwacht zwanger te raken vanwege Expeditie Robinson' Bekijk deze video »
TV :
Video: Leontine Borsato speelt samen met dochter Jada in musical


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Leontine Borsato speelt samen met dochter Jada in musical of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier