Video: stelt Wibi Soerjadi hier nieuwe vriendin voor?

Video: stelt Wibi Soerjadi hier nieuwe vriendin voor?

Op een redelijk opvallende wijze zou Wibi Soerjadi zijn nieuwe vriendin hebben voorgesteld op Instagram. In de video, die je hieronder kunt bekijken, is de sterpianist met een onbekende dame te zien en beiden hebben zich flink uitgedost. Op het einde krijgt Wibi een kus maar betekent dat ook dat er hier sprake is van een nieuwe relatie? Bekijk de beelden en oordeel zelf.

Video: stelt <em>Wibi Soerjadi</em> hier nieuwe vriendin voor? Op een redelijk opvallende wijze zou Wibi Soerjadi zijn nieuwe vriendin hebben voorgesteld op Instagram. In de video, die je hieronder kunt bekijken, is de sterpianist met een onbekende dame te zien en beiden hebben zich flink uitgedost. Op het einde krijgt Wibi een kus maar betekent dat ook dat er hier sprake is van een nieuwe relatie? Bekijk de beelden en oordeel zelf. Bekijk ook Yvonne Coldeweijer slaat terug naar André Hazes & Sarah: "Laat het niet naar je hoofd stijgen" (video) Bekijk deze video » Video: Leontine Borsato speelt samen met dochter Jada in musical Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: stelt Wibi Soerjadi hier nieuwe vriendin voor? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier