Radar: cryptomunten als Bitcoin en Ethereum razend populair, wat moet je erover weten?

Radar: cryptomunten als Bitcoin en Ethereum razend populair, wat moet je erover weten?

Bitcoin, Dogecoin, Ethereum & Solana, het zijn zomaar een paar cryptovaluta waarmee mensen wereldwijd schatrijk proberen te worden. Inmiddels zijn er al meer dan 12.000 verschillende munten in omloop en dat aantal groeit hard, aangezien het doodsimpel is om een nieuwe coin te lanceren. Het consumentenprogramma Radar dook in de wereld van de crypto en vraagt zich af waarom de Bitcoin zo populair is en wat de waarde van al die munten eigenlijk voorstelt: "Is crypto het nieuwe goud?"

De hele reportage van Radar zie je hieronder. Onder de video vind je een overzicht van de verschillende onderwerpen die aan bod komen.

Radar: cryptomunten als <em>Bitcoin</em> en Ethereum razend populair, wat moet je erover weten? Bitcoin, Dogecoin, Ethereum & Solana, het zijn zomaar een paar cryptovaluta waarmee mensen wereldwijd schatrijk proberen te worden. Inmiddels zijn er al meer dan 12.000 verschillende munten in omloop en dat aantal groeit hard, aangezien het doodsimpel is om een nieuwe coin te lanceren. Het consumentenprogramma Radar dook in de wereld van de crypto en vraagt zich af waarom de Bitcoin zo populair is en wat de waarde van al die munten eigenlijk voorstelt: "Is crypto het nieuwe goud?" De hele reportage van Radar zie je hieronder. Onder de video vind je een overzicht van de verschillende onderwerpen die aan bod komen. 0:00 Intro, wat is Bitcoin?4:25 Altcoins7:04 Radar maakt haar eigen munt8:11 Wat is pump en dump?12:46 Studiogesprek Bekijk ook Video: Thierry Baudet wil eigen cryptomunt en ForumLand Bekijk deze video » Video: wat maakt de crypto Solana zo interessant? Bekijk deze video »
TV :
Radar: cryptomunten als Bitcoin en Ethereum razend populair, wat moet je erover weten?

0:00 Intro, wat is Bitcoin?
4:25 Altcoins
7:04 Radar maakt haar eigen munt
8:11 Wat is pump en dump?
12:46 Studiogesprek


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Radar: cryptomunten als Bitcoin en Ethereum razend populair, wat moet je erover weten? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV