Bekijk John de Bever-compilatie in Expeditie Robinson: "Ik versta het niet"

Bekijk John de Bever-compilatie in Expeditie Robinson: "Ik versta het niet"

Morgen (donderdag 16 september) is het weer tijd voor het realitysurvivalprogramma Expeditie Robinson waarin deelnemers de bikkelharde strijd met elkaar én de elementen aangaan. Ook John de Bever doet mee en dit levert leuke beelden op. Videoland, waarop de serie ook te volgen is, deelt de onderstaande video over John de Bever. Videoland schrijft erbij: "3 redenen om Expeditie Robinson te kijken: 1. John de Bever 2. John de Bever 3. John de Bever."

Expeditie Robinson is elke zondag om 20:00 uur en elke donderdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk <em>John de Bever</em>-compilatie in <em>Expeditie Robinson</em>: &quot;Ik versta het niet&quot; Morgen (donderdag 16 september) is het weer tijd voor het realitysurvivalprogramma Expeditie Robinson waarin deelnemers de bikkelharde strijd met elkaar én de elementen aangaan. Ook John de Bever doet mee en dit levert leuke beelden op. Videoland, waarop de serie ook te volgen is, deelt de onderstaande video over John de Bever. Videoland schrijft erbij: "3 redenen om Expeditie Robinson te kijken: 1. John de Bever 2. John de Bever 3. John de Bever." Expeditie Robinson is elke zondag om 20:00 uur en elke donderdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook JayJay Boske klaagt over Expeditie Robinson in Kroatië: "Het is koud!" (video) Bekijk deze video » Dyantha Brooks in Shownieuws: 'Niet verwacht zwanger te raken vanwege Expeditie Robinson' Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk John de Bever-compilatie in Expeditie Robinson: "Ik versta het niet" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV