Zien: Ron Blaauw helpt Restaurant Misverstand-deelnemers met gasten verwelkomen

Zien: Ron Blaauw helpt Restaurant Misverstand-deelnemers met gasten verwelkomen

Johnny De Mol presenteert het SBS6-programma Restaurant Misverstand, waarin elf relatief jonge mensen met dementie een drukbezocht restaurant runnen in hartje Haarlem onder leiding van chef-kok Ron Blaauw.

Welkom heten
Met een lach en een traan bezorgt het onervaren personeel de gasten een mooie ervaring om nooit te vergeten. In het fragment hieronder (15 september) zien we dat Ron Blauuw een handje helpt tijdens het welkom heten van de gasten.

Restaurant Misverstand is elke woensdag te zien om 21:30 uur op SBS6. Je kunt vanaf dan de leukste fragmenten van Restaurant Misverstand terugkijken via Gids.tv.

Zien: <em>Ron Blaauw</em> helpt <em>Restaurant Misverstand</em>-deelnemers met gasten verwelkomen Johnny De Mol presenteert het SBS6-programma Restaurant Misverstand, waarin elf relatief jonge mensen met dementie een drukbezocht restaurant runnen in hartje Haarlem onder leiding van chef-kok Ron Blaauw. Welkom hetenMet een lach en een traan bezorgt het onervaren personeel de gasten een mooie ervaring om nooit te vergeten. In het fragment hieronder (15 september) zien we dat Ron Blauuw een handje helpt tijdens het welkom heten van de gasten. Restaurant Misverstand is elke woensdag te zien om 21:30 uur op SBS6. Je kunt vanaf dan de leukste fragmenten van Restaurant Misverstand terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Restaurant Misverstand gemist? Johnny de Mol troost emotionele Anne-Marie: "Effe janken" Bekijk deze video » Restaurant Misverstand gemist? Antien overwint haar angst met 'uiensoepje' Bekijk deze video »
TV :
Zien: Ron Blaauw helpt Restaurant Misverstand-deelnemers met gasten verwelkomen


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Ron Blaauw helpt Restaurant Misverstand-deelnemers met gasten verwelkomen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV