Video: Greenpeace-activisten beklimmen Tweede Kamergebouw, Vera Bergkamp reageert

Video: Greenpeace-activisten beklimmen Tweede Kamergebouw, Vera Bergkamp reageert

Video: <em>Greenpeace</em>-activisten beklimmen Tweede Kamergebouw, <em>Vera Bergkamp</em> reageert Het tijdelijke onderkomen van de Tweede Kamer is niet veilig. Dat is de conclusie van Kamervoorzitter Vera Bergkamp na een protest van Greenpeace, dinsdagochtend op het dak van gebouw. "We zijn vanzelfsprekend in continu gesprek met burgemeester en politie om herhaling te voorkomen. Ik heb gevraagd om een stevige evaluatie met de politie en gemeente over vandaag", zegt Bergkamp tegen De Telegraaf. Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hierboven. Bekijk ook Video: burgemeester van Zaanstad boos na uitdelen messen op kermis Bekijk deze video » Ouderenbond ANBO eist papieren QR-code voor ouderen: "Geen smartphone of printer" (WNL) Bekijk deze video » Vader Carlo Heuvelman van Mallorca-drama doet oproep: "We hebben het over zinloos geweld" Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Greenpeace-activisten beklimmen Tweede Kamergebouw, Vera Bergkamp reageert

Het tijdelijke onderkomen van de Tweede Kamer is niet veilig. Dat is de conclusie van Kamervoorzitter Vera Bergkamp na een protest van Greenpeace, dinsdagochtend op het dak van gebouw. "We zijn vanzelfsprekend in continu gesprek met burgemeester en politie om herhaling te voorkomen. Ik heb gevraagd om een stevige evaluatie met de politie en gemeente over vandaag", zegt Bergkamp tegen De Telegraaf.

Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Greenpeace-activisten beklimmen Tweede Kamergebouw, Vera Bergkamp reageert of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV