Zien: dit ruimteschip gaat toeristen naar de ruimte brengen

Zien: dit ruimteschip gaat toeristen naar de ruimte brengen

Zien: dit <em>ruimteschip</em> gaat toeristen naar de ruimte brengen Als het weer meezit, gaan er vannacht vier toeristen de ruimte in. Ze worden gelanceerd met in een ruimteschip, en gaan een reis maken van drie dagen. Het NOS Jeugdjournaal vertelt je precies hoe dat in zijn werk gaat én hoe het ruimteschip eruitziet. Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven. Bekijk ook Kinderen demonstreren voor betaalbare woningen: ''Ik wil later ook een huis'' Bekijk deze video » Video: VMA-muziekprijzen voor Billie Eilish, Justin Bieber en Olivia Rodrigo Bekijk deze video » Video: Britse vrouw krijgt hele dierentuin cadeau en is er blij mee Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: dit ruimteschip gaat toeristen naar de ruimte brengen

Als het weer meezit, gaan er vannacht vier toeristen de ruimte in. Ze worden gelanceerd met in een ruimteschip, en gaan een reis maken van drie dagen. Het NOS Jeugdjournaal vertelt je precies hoe dat in zijn werk gaat én hoe het ruimteschip eruitziet.

Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: dit ruimteschip gaat toeristen naar de ruimte brengen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV